Apotheek Belgie
#1 Apotheek in België
Telefoon in België:
Internationale telefoon:
Uw winkelwagen
€ 0.00

Wat is Kamagra? Kamagra is één van de best verkochte erectiepillen momenteel in omloop. Deze goedkopere bewerking van de welbekende Viagra, dat ander erectiebevorderend pilletje, heeft dezelfde resultaten. Het is te koop zonder recept. Wat zijn adviezen voor het gebruik ervan en hoe lang werkt het?

De verkoop van erectiepillen is wereldwijd een succesverhaal. Niet dat de helft van de wereldbevolking plots moeite heeft om zijn pik omhoog te krijgen, wel dat de tabletjes gezellig geconsumeerd worden in het uitgaansleven. Jonge, viriele mannen willen zich bewijzen tegenover een scharrel die ze net aan de haak geslagen hebben, maar weten dat een stijve krijgen, hopeloos wordt na al hun drank- en druggebruik.

Mannen schrikken serieus als ze bloed in hun sperma aantreffen. Hermospermie is nochtans onschuldig bij jonge mannen. Bent u op middelbare leeftijd, dan is onderzoek wel aangeraden. Soms heeft het bloed een donkere kleur en wordt het langzaamaan lichter naarmate de tijd vordert. Laat je in dit artikel geruststellen met alle feiten over hematospermie. Want schrikreacties zijn onnodig.

Het idee dat senioren ook erotiek doormaken, is goddank uit de taboesfeer verdwenen. Seksueel actieve 65-plussers zijn doodnormaal. Seks op gevorderde leeftijd is vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met die van viriele twintigers. Fysieke ongemakken dwingen de bejaarden soms tot creativiteit.

Een relatief onbekende afwijking is de ziekte van Peyronie, in de volksmond omschreven als 'kromme lul'. Bij deze aandoening gaat de penis in stijve positie horizontaal of verticaal scheef staan. Het gevolg daarvan is dat zowel de duur als de kwaliteit van de erectie niet opperbest is. Dat kan leiden tot relatieproblemen.

Een te kleine penis vormt een deuk in het zelfvertrouwen van elke man. Wie niet groot geschapen is, kweekt een minderwaardigheidscomplex wat dan weer een slecht seksleven kan veroorzaken. Het lid verlengen door middel van een operatie is ingrijpend. Gelukkig bestaan er crèmes, zalven en trucs om het geslachtsorgaan te vergroten. Hierbij een overzicht van de vaakst gehanteerde wondermiddeltjes.

Sperma, de substantie die geloosd wordt als de man ejaculeert, heeft als voornaamste functie de vrouwelijke wederhelft te bezwangeren. Biologisch gezien toch. Of dat eveneens de prioriteit is van de man die de stof uitscheidt, is een ander verhaal. Een fractie van het geproduceerde zaad zal de eicel bereiken en daarmee een vrucht vormen. Toch mag dat geen beletsel zijn om sperma in topconditie te houden.

De belangstelling naar de vruchtbaarheid van de vrouw is veel ruimer dan die van de man. Een onvruchtbare vrouw zal nooit zelf kinderen baren. De mannelijke partner is in dat proces minder van belang. Indien zijn zaad traag of van slechte kwaliteit is, bestaan er andere mogelijkheden om de vrouwelijke partner zwanger te laten worden zoals in vitro en kunstmatige inseminatie.

Geen hond die nog nooit een Hollywoodfilm gezien heeft waarin een actrice met veel lawaai en gymnastische standjes klaarkomt. Probeer je die na te doen, dan eindigt jouw vrijpartij met een bezoek aan de kinesist. Wat gebeurt echt bij een vaginaal orgasme? Kan een vrouw ejaculeren en wat onderscheidt een doordeweekse climax van een G-spot stimulatie? Over de seksuele beleving van het vrouwelijke geslacht zijn veel vragen onbeantwoord. Wij leggen het hier haarfijn uit

De testosteron bij een man kan laag zijn maar ook te laag zijn. Bij een te lage testosteronspiegel kan dat leiden tot haaruitval, erectiestoornissen, lusteloosheid, minder zin om te vrijen en verminderde spiermassa. Je mannelijke hormonen op peil houden, is gezond en doet dat beginnend buikje verdwijnen. Hoe je dat doet, daar kom je achter als je dit artikel tot het einde leest.

Mijn account