Apotheek Belgie
#1 Apotheek in België
Telefoon in België:
Internationale telefoon:
Uw winkelwagen
€ 0.00

Een grotere piemel krijgen, penisvergroting operatie voor grotere lengte

Een te kleine penis vormt een deuk in het zelfvertrouwen van elke man. Wie niet groot geschapen is, kweekt een minderwaardigheidscomplex wat dan weer een slecht seksleven kan veroorzaken. Het lid verlengen door middel van een operatie is ingrijpend. Gelukkig bestaan er crèmes, zalven en trucs om het geslachtsorgaan te vergroten. Hierbij een overzicht van de vaakst gehanteerde wondermiddeltjes.

Hoe krijg ik een grotere piemel?

Om een antwoord te kunnen geven op deze vraag, moet je eerst weten wat de gemiddelde penislengte is. Die verschilt binnen Europa van land tot land. In Nederland bedraagt ze 15,87 centimeter, in België 15,65. In Ierland vind je de kleinste penissen, in Hongarije en Frankrijk de grootste. Voor je je zorgen maakt of je jongeheer wel groot genoeg, is het aan te raden de kaart van Europa erbij te nemen.

Gerelateerd artikel: Kamagra 100mg pillen: zonder voorschrift online kopen in de Belgische Apotheek

Volgens Turkse wetenschappers N. Hatipoglu en S. Kurtoglu aan de faculteit geneeskunde van de Erciyes Universiteit, betekent de diagnose "micropenis" een penislengte van minimaal 2,5 standaarddeviaties kleiner dan gemiddeld. In de praktijk is dit minder dan 9,3 cm (3,66 ") in uitgerekte toestand.

Penis vergroten niet zonder gevaar

In Aziatische landen zoals Vietnam, waar de mannelijke bevolking kleiner geschapen is, injecteerde men een tijd de penis met vloeibare siliconen of botox. Als gevolg van deze injecties ontstonden vreemde gezwellen en zelfs tumoren. Veel mannen die de behandeling ondergingen, krijgen nu geen stijve meer en moeten het doen met een penis die een vijfde gekrompen is in plaats van vergroot. Nu gebruikt men een veiliger goedje maar het blijft levensgevaarlijk.

Penis groter maken door een penisverlenging

Wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de enige manier om de penis groter te maken, een operatie is. Andere producten op de markt zoals penispompen, pillen, siliconen of strekapparaten worden weerlegd. Omdat de penisgrootte al verschillende eeuwen symbool is van de mannelijkheid, wensen veel mannen een grotere penis. Dat verlangen kan genuanceerd worden met een psychosociale behandeling. Meer zelfvertrouwen kweken dus, en je denkt niet meer aan dat lulletje.

Hoe verloopt de penisvergroting bij een operatie?

Soms is een penisvergroting operatie wenselijk. Ben jij overtuigd, stel je eisen niet te hoog. In slappe of halfslappe toestand kan de penis 1 tot 3 centimeter langer worden maar in erectie is het verschil voor en na de operatie niet zo groot. Patiënten worden plaatselijk of volledig verdoofd. 

Gerelateerd artikel: Levitra 20mg erectiepil zonder voorschrift aan de laagste prijs in België

Vervolgens maakt de chirurg een sneetje bovenaan de penis en verplaatst hij de ophangbandjes. Meer is er niet aan en de operatie is dan ook niet zo pijnlijk. Seksuele betrekkingen zijn wel verboden tot zes weken na de ingreep.

Merk op dat een penisvergrotende operatie om de penis groter te maken, complicaties kan veroorzaken zoals abcessen of knobbeltjes, gangrenachtige processen, seksueel invaliderende penisvervorming en niet-genezende wonden.

Hoe krijg ik een grotere penis zonder chirurgische ingreep?

Hoewel wetenschappers tegenspreken dat andere middelen zouden helpen de penis te verlengen, kunnen ze wel ingezet worden om de het lid te verdikken. Farao’s hingen duizend jaar geleden al gewichten aan hun plasser om die langer te maken. Ik zou het niet aanraden, de kans op beschadiging van de bloedvaten is te groot en het resultaat is miniem.

Er is geen onomstotelijk bewijs dat het werkt, maar wie een zekere oefening dagelijks uitvoert zou na anderhalf tot twee jaar de trotse bezitter van een langere piemel zijn. Bedoeling is dat je de slappe penis aan de basis strak vasthoudt met duim en wijsvinger en enkele malen een beweging naar de top maakt.

Mijn account