Apotheek Belgie
#1 Apotheek in België
Telefoon in België:
Internationale telefoon:
Uw winkelwagen
€ 0.00

Verzending en levering

Je hebt op de allerlaatste knop geklikt om je bestelling te bevestigen. Nu is het afwachten wanneer je pakje arriveert. Misschien was dit je allereerste aankoop van erectietabletten voor mannen of libidomiddelen voor vrouwen. Dan ben je wellicht nieuwsgierig naar het verdere verloop van de verzending. Maar zelfs als je bij ons een geregelde klant bent, zijn info's over het leveringsproces altijd praktisch.

Ons soepele annuleringsbeleid

Misschien bedenk je op het laatste moment dat je jouw producten toch liever aan een ander adres wil laten bezorgen dan wat je oorspronkelijk had opgegeven. Of eventueel heb je een foutieve straat of woonplaats opgegeven. Het kan ook zijn dat je van een specifiek item teveel of te weinig besteld hebt. Vergissen is nu eenmaal menselijk. Maak je geen zorgen; zolang je spulletjes nog niet daadwerkelijk naar je onderweg zijn, is de mogelijkheid om te annuleren eenvoudig.

Verzendlocaties en variabele verzendkost

Normaal gezien leveren wij over gans België, zelfs al woon je ergens in een stille uithoek van het land of in een van onze enclaves. Afhankelijk van het leveradres kan de verzendingskost variëren. Dit komt omdat we voor sommige leveringen kunnen rekenen op goedkope levering per post. Hoe dan ook hanteren wij steeds de laagst mogelijke prijzen. En vanaf een bepaalde aankoopsom schrappen wij deze kosten gewoonweg.

Kan ik de status van mijn levering nakijken?

Je kan de de status van je bestelling controleren om precies te weten waar je pakje zich bevindt! Niet is zo onprettig als onzeker te zijn over de precieze locatie van een zending als de inhoud ervan discreet moet behandeld worden. Dan bezorgen wij jou het tracking nummer. Door hiervan gebruik te maken, kan je jouw bestelling(en) opvolgen via een gespecialiseerde website (https://www.17track.net/). Soms valt het voor dat de bezorger dit volgnummer nog moet activeren. Meestal gebeurt dit binnen de 48 uren na onze melding.

De kortst mogelijke wachttijd

Wij streven er altijd naar om jouw bestelling alle mogelijke voorrang te verlenen. Onder normale omstandigheden betekent dit dat je de bestelde medicamenten bij een standaardlevering al kan ontvangen vanaf 7-15 dagen nadat ze bij ons zijn vertrokken. Soms kan het tot 21 dagen duren, maar dat gebeurt slechts zelden.

Een Express levering zal meestal al na 5 à 7 dagen bij jou aankomen. Duurt het langer, dan is er wellicht iets misgelopen. Contacteer onze bezorgdienst dan snel om er alles over te weten te komen.

Opdeling van grote bestellingen

Wij doen steeds ons uiterste best om zo snel en veilig mogelijk te leveren. Daarom kan het voorvallen dat grote bestellingen worden opgedeeld in kleinere pakketten. Onze depots bevinden zich in verschillende West-Europese landen en hanteren elk hun eigen regels voor een optimale leveringservaring.

Vertraging bij de douane

De kans is klein dat er problemen zijn bij ons transport van het buitenland naar België, maar het nakende Brexit kan niettemin onzekerheid creëren. Ondanks onze goede zorgen kan het voorvallen dat de vrachtwagen of de levering met de post moet wachten bij een grensovergang. Mocht dit gebeuren, dan houden wij u op de hoogte.

Wat kan je doen bij beschadigde of ontbrekende artikelen

Heel onprettig, maar kartonnen doosjes kunnen gekneusd worden. Ontdek je dat de inhoud van je verpakking met potentie-artikelen het transport niet goed doorstaan heeft, of dat er iets ontbreekt, licht ons daar dan onmiddellijk over in (je kan ook een foto of filmpje van de beschadigde goederen bijvoegen als bewijs). Afhankelijk van de schade zullen wij uw pakketje nogmaals versturen of het jou gedeeltelijk of volledig terugbetalen. In onze algemene verkoopsvoorwaarden lees je alvast de belangrijkste info.

Mijn account